Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Şoferul maşinii a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, a lovit două TAXI-uri, ajungând pe platoul din fața mall-ului, unde se aflau mai multe persoane. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Șoferul le-a spus polițiștilor că a derapat. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Poliția l-a amendat cu 870 de lei.

În urma apariţiei în mediul online a imaginilor din parcarea unui mall din Mun. Bucureşti, sector 1, facem următoarele precizări:

În dată de 26 noiembrie, în jurul orei 17.30, în parcarea Mall-ului Băneasa, conducătorul unui autoturism în vârstă de 25 de ani, nu adaptat viteza la condiţiile de drum şi meteo, a derapat, intrând în coliziune cu 2 autoturisme taxi, care erau oprite în staţia taxi, apoi a pătruns pe trotuar, lovind bordura şi un ornament metalic.

Evenimentul a fost soluţionat la Biroul Accidente Uşoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0 şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6 puncte amendă, respectiv 870 lei”, se artată într-un comunicat al Poliției.

 

(Visited 103 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.