Actualitate

VIDEO. Teodorovici jignește un senator: „După ce că ești urât, mai ești și prost. Chiparosule!“

Reprezentanții PSD din Guvern continuă să demonstreze că unul dintre lucrurile la care se pricep sunt jignirile la adresa colegilor care îi incomodează. De această dată, ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici iese la interval cu o serie de insulte.

Scris de 
 pe data 
13 martie, 2019

Dezbaterile din comisiile reunite de buget finanțe din Camera Deputaților și din Senat au durat, miercuri, mai puțin de o oră și au avut loc mai multe schimburi de replici acide între putere și opoziție.

În timp ce senatorul PNL Florin Cîțu depunea un amendament, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici (PSD) le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament și a lansat la adresa lui Cîțu mai multe afirmații ironice.

sursa video: stirileprotv.ro

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, către senatorul PNL Florin Cîțu:

Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!

 

Întrebat de jurnaliști de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susținut că nu a spus nimic urât:

”Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeți ce înseamnă chiparos.”

Specialiști în insulte

Reamintim că în luna noiembrie 2018, vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache (PSD) a făcut gesturi obsecene miercuri în plenul Parlamentului. După ce a vorbit de microfonul central al camerei, el le-a arătat degetul mijlociu de la ambele mâini deputaților PNL și USR.

Întrebat ulterior de jurnaliști de ce a făcut gesturile obsecene, Iordache a negat că ar fi făcut așa ceva.

De asemenea, senatorul PSD de Constanța, Liviu Tit Brăiloiu a fost imortalizat într-o filmare dintr-un live pe Facebook chiar în timp ce îi arăta un semn obscen unui senator USR. Filmarea a fost preluată de toate televiziunile, chiar în vâltoarea protestelor împotriva OUG 13. Același Brăiloiu, într-un moment în care se simțea mai darnic, i-a spus unei senatoare USR, „Prințeso, sugi p***!“.

Unul dintre cei mai celebri vulgari din PSD este senatorul Șerban Nicolae. Știind că este filmat și transmis live pe Facebook, a jignit-o pe deputata USR Cosette Chichirău. „Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită! (…) Sunteţi atât de proastă încât e incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer. Aveţi o poză? Poza e CV? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal. Ce să facem?“, zicea, mândru de el, Șerban Nicolae.

 

Actualitate