Umor

VIDEO / Teodosie invocă o mare minune la Constanța – stâlpul care plânge și cere taxă de vizitare – 50 lei

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
3 iulie, 2023

O mare minune s-a petrecut în acest weekend la Constanța! Dintr-un stâlp amplat pe unul dintre bulevardele orașului a început pur și simplu să curgă șiroaie de apă, fenomen inexplicabil pentru zecile de cercetători și specialiști sosiți la fața locului.

Singurul care a dezlegat însă misterul a fost chiar IPS Teodosie, care a exclamat plin de bucurie: „O minune Dumnezeiască! Lăcrimează stâlpul, plânge cu lacrimi amare când vede dezastrul din jurul său. Păcătosul de Chițac a făcut ditamai stâlpul să plângă. Veniți cu toții de luați apă pură din stâlpul din stația 5-40 și poate veți avea noroc în viață de un primar mai competent”, a predicat Teodosie în fața miilor de enoriași.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Și pentru că minunile gratis nu rezistă mult timp, înaltul ierarh a impus pe loc și o taxă de 50 lei pentru credincioșii care vor să viziteze miraculosul stâlp. „Fiți fără grijă, banii strânși vor ajunge la sărmanii de la Autoklass care îmi fac revizia la Mercedes”, i-a liniștit Teodosie pe credincioși.

Actualitate