Respectivul șofer se afla în drum spre mare, însă drumul anevoios l-a făcut să oprească și să filmeze o porțiune de drum proaspăt asfaltată pe care se găsea o groapă ce ar fi putut pune în dificultate orice conducător.

Autostrada Soarelui! Uitaţi în ce hal arată! Vedeţi pietrele alea? Sunt sărite din carosabil. Acum niciun minut au sărit, băieţii au făcut pană puţin mai în faţă.  Uitaţi aici, asta este.. Na, mă Neaga, mă, uite cum bagi oamenii în pământ, mă. Domn ministru! Ești un criminal (…) ia uite, omu a făcut pană, bine că a fost șofer și a ținut bine de volan că altfel ce făcea? Murea mă! Îi aprindeați lumânare, nenorociților. 

Ia uite, aia e nou, da? Nu are două zile, uite, uite că e proaspăt. Astea-s reparaţiile pe care le faceţi pe milioane de euro. (…) 2000 de oameni mor în fiecare an, cel puţin 1000, cel puţin, din cauza voastră în mod indirect”, spune șoferul, printre altele, în videoclipul postat pe Facebook.

Autostrada A2 a fost reparată de cel puțin patru ori din primăvara acestui an și până în prezent. Compania Națională de Drumuri promite de ani buni că autostrada va fi reparată, însă șoferii mai au de așteptat, notează Digi24.

 

(Visited 155 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.