UPDATE: Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a deschis o anchetă pe numele lui Alexandru Balan. ”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept.”, a informat DGPMB.


Youtuber-ul Alexandru Bălan (28 de ani), zis Colo, este unul dintre cei mai urmăriți volggeri din online-ul românesc. El este din Bucureşti şi în prezent are 850.000 de abonați pe canalul său, totodată el fiind prezent pe toate reţelele de socializare, unde este urmărit de alte câteva sute de mii de persoane.

Cei mai mulți dintre cei care îl urmăresc pe Colo sunt tineri, majoritatea fiind adolescenți cu vârste sub 18 ani.

În cadrul unei transmisiuni live de pe platforma Twitch, Alexandru Bălan povestește, în primă fază, despre experiența sexuală pe care a avut-o cu o minoră, de care ulterior s-a despărțit. (scroll mai jos pentru video)

Tânărul spune că minora „era nimfomană“ și că l-a amenințat că îl va reclama la Poliție. „Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la pușcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“.

Povestea este urmată de o serie de afirmaţii cel puţin şocante, în care Colo critică modul provocator în care se îmbracă minorele din zilele noastre, apoi declară că ar face sex cu toate.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt.“

Deși unul dintre urmăritorii săi îi lasă un comentariu în care îl numește pedofil, Alexandru Bălan continuă să-și justifice pornirile sexuale față de minore spunând că acestea se îmbracă mult prea provocator.

El dă exemplul unei adolescente pe care a văzut-o pe stradă și despre care spune că merită violată, adăugând și o descriere a modului în care ar comite fapta.

„La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă… Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, a spus Bălan pe stream-ul live.

Mai multe persoane de pe reţelele sociale au luat iniţiativa de a sesiza sponsorii de la care vloggerul primeşte bani pentru a le face publicitate pe conturile sale. Ca urmare, doi dintre sponsori au anunţat public că au încetat colaborarea cu Alexandru Bălan.

ATENŢIE! VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE DE MAI JOS CONŢIN LIMBAJ EXPLICIT ŞI POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

 

(Visited 71.939 times, 7 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.