Prima zi a evenimentului, vineri, 1 iunie, va fi marcată de spectacole, demonstrații și recitaluri, programate după inaugurarea propriu-zisă, ce va începe la ora 10:00.

Astfel, la 11:30 Mihai Traiastariu va susține un concert, urmat de un spectacol muzical al școlii de muzică eMenTi star. Ulterior, pe scenă va avea loc o demostrație a organizației Crucea roșie și un spectacol de dansuri grecești realizat de ansamblul Astras.

Sâmbătă, 2 iunie, în cadrul evenimentului se va desfășura prima etapă a Campionatului de baschet (pe terenul de sport Vivo), urmat de alte spectacole și demonstrații ce se vor încheia cu un concert marca Antonia și Gașca Zurli pe scena Vivo (17:30).

Distracția continuă și duminică, 3 iunie, cu cea de-a doua etapă a Campionatului de baschet (terenul de sport Vivo), festivitatea de priemiere având loc la ora 15:00. De asemenea, pe lângă competiția sportivă, pe scena Vivo vor fi spectacole de muzică și dans, precum și un spectacol demonstrativ de dresaj canin.

Evenimentul se va încheia la ora 20:00, când va avea loc și o extragere cu premii.

În toate cele trei zile ale Orășelului Bucuriei, cei mici vor avea acces gratuit în zona Jump, special amenajată cu gonflabile gigant și trambulină, în zona de creație, în zona Sweet unde găsesc vată și alte surprize dulci, în zona autospecialelor de intervenție ale ISU Dobrogea undepot face fotografii cu oricare din cele 4 autospeciale și se pot informa cu privire la meseria de pompier sau paramedic, dar și în zona de spectacol unde se va organiza și program de karaoke cu dj.

 

(Visited 714 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.