Umor

Vizitat de bărbați în negru. Zi de coșmar pentru tipul care i-a tăiat microfonul lui Teodosie

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
16 august, 2022

Incidentul de la slujba religioasă din cadrul ceremoniei de Ziua Marinei, unde microfonul lui Teodosie a fost tăiat chiar în timp ce acesta rostea cuvinte pe care oricum nimeni nu le înțelegea, nu a rămas fără consecințe pentru cel responsabil.

Butonel Mufescu, sunetistul ceremoniei, spune că de îndată ce a plecat de la eveniment, ghinioanele parcă s-au ținut scai de el. „În primul rând, mi-am găsit mașina zgâriată haotic, însă pe capotă scria așa, citeț: EL TE-A VĂZUT! Tot drumul spre casă am simțit că parcă sunt urmărit“, povestește bărbatul. „În fața blocului, nevastă-mea plângea și-mi spunea printre sughițuri că o mașină neagră l-a făcut praf pe Fiți, bichonul nostru și, la câteva secunde după, m-am trezit lovit de un cap de porumbel alb aruncat de nicăieri. În casă, inundație! Băltea apa și era plină de căcat pentru că refulase veceul, dar m-am speriat pentru că peste tot pluteau porumbei albi morți, fără capete.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Bărbatul declară că totul a culminat în toiul nopții, când a fost trezit din somn de ce ceea ce părea a fi muzica ce se cântă la o slujbă de înmormântare. Sunetistul spune că la marginea patului său stăteau trei indivizi îmbrăcați în negru, cu fețele acoperite de cagule și ținând mâinile încrucișate ca și când își sprijineau burțile în palme.

Vorbeau foarte calm și cu glasuri mieroase, dar îmi puneau tot felul de întrebări și când dădeam să răspund primeam un dos de palmă peste gură, apoi unu’ dintre ei îmi tot zicea: Ei, fiule, cum e să fii întrerupt? Îți place? Și iar n-apucam să răspund că mă cârpeau imediat peste buze“, povestește sunetistul de la ceremonie.

Tânărul spune că, înainte de a pleca, cei trei indivizi au scos o cutie mare din lemn dintr-o geantă și l-au îndemnat să facă o donație. „Mi-au spus să bag acolo toate economiile din casă. Norocul meu a fost că nu prea țin banii cash, dar m-au subțiat de vreo 2.000 de lei. M-au pus să pup și o icoană, iar unul din ei m-a mângâiat duios pe creștet spunând-mi că ar fi păcat să mi-l crape vreo roată de Merțan, mai ales că accidente se întâmplă la tot pasul.

Actualitate