Oferă mojito și cocktail-uri pentru cei care au certificatul verde, dar apă și mentă pentru cei care nu au fost încă vaccinați anti-Covid. Totodată, el oferă un produs de panificație tipic, umplut cu spanac, pentru vaccinați și unul fără spanac pentru nevaccinați.

În meniu apare și vodcă pentru vaccinați, dar și ceai de mușețel pentru nevaccinați. „E o simplă ironie, apelez des la ea”, a declarat proprietarul barului, Davide Giovannetti.

Afișul acestuia s-a viralizat rapid și Davide Giovannetti spune că a primit sute de mesaje, chiar și amenințări: „Nu mi-e teamă și nu voi îndepărta afișul. De ce aș face-o? Ar însemna că recunosc vreo vină”.

Proprietarul localului a povestit cum, în urmă cu câteva zile, o femeie a comandat mâncare, după care a citit meniul și a plecat nervoasă, fără să consume.

„Am vrut doar să smulg un zâmbet, nu să alimentez controversa socială”, asigură Giovannetti, citat de La Repubblica. Italia a introdus, din 15 octombrie, obligativitatea certificatului verde (green pass) pentru toți angajații publici și privați.

(Visited 308 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.