Cei doi au profanat mormântul femeii și fiindcă nu au putut scoate bijuteriile de pe deget au tăiat întreaga mână și au plecat cu ea.

Infractorii sunt dintr-o comună din Mehedinți, iar victima lor a fost o femeie decadată într-un accident rutier anul trecut. Indivizii au așteptat să se termine înmormântarea, iar a doua zi au dezgropat cadavrul pentru a-l jefui.

„Ne-am trezit cu poliţia la uşă şi ni s-a spus că mormântul fiicei mele a fost profanat. Ne-au întrebat câţi bani am pus în sicriu, cu ce bijuterii am înmormântat-o. Nu mai ştiam nimic, câţi bani i-am pus, i-am pus parcă între 50 şi 100 de lei, mai mult nu, a avut un colier, cercei, brăţară şi un inel. Mi-au spus că i-au luat mâna cu totul, cu brăţara şi inelul. Este groaznic, cresc cele două fetiţe ale fiicei mele, îmi este cumplit de greu, cum să se întâmple una ca asta…”, spunea în luna decembrie, distrusă de durere, mama femeii decedate, notează adevarul.ro.  

Cei doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, au aruncat mâna femeii într-o gură de canal, iar unul dintre autori, la un pahar, s-a lăudat în faţa unor vecini ce făcuse.  Poliţiştii au aflat ce se întâmplase şi au demarat cercetările. 

Tinerii şi-au recunoscut fapta şi au arătat unde aruncaseră mâna cadavrului şi, mai mult, au povestit că filmaseră momentul în care au profanat mormântul. Au fost imediat reţinuţi şi, ulterior, deferiţi justiţiei.   Dosarul a ajuns în faţa magistraţilor de la Judecătoria Vânju Mare. Aceştia au dispus condamnarea celor doi tineri la 11 luni de închisoare. 

(Visited 1.571 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.