Marți, 30.10.2018, prin programul ”Lucrări de întreținere și reparații pe anul 2018 parte carosabilă și trotuare” a început asfaltarea pe str. Mihai Eminescu. Suprafață totală ce urmează a fi asfaltată este de 1470 mp și este cuprinsă între str. Cuza Voda și str. Nicolae Titulescu.

Astăzi fost asfaltat primul tronson, cel cuprins între str. Unirii și str. Cuza Voda urmând a se continua cu tronsonul cuprins între str. Unirii și Nicolae Titulescu, inclusiv aleea dintre garaje, bloc O2A.
De asemenea, ieri, 29.10.2018 a fost asfaltată aleea din zona PT 14 (aleea bloc R2A).
Aceste lucrări se efectuează prin programul ”Lucrări de întreținere și reparații pe anul 2018 parte carosabilă și trotuare” susținut din bugetul local, program prin care se vor asfalta 15 străzi cu o suprafață totală de aproximativ 33.000 mp.
Este vorba de 15 străzi în total, respectiv: str. Crișan, str. Victoriei, str. Nicolae Bălcescu, str. Dobrogeanu Gherea, str. Horia, str. Tudor Vladimirescu, str. Cloșca, str. Mihai Eminescu, str. Victoriei, str. Ovidiu, str. Castanilor dar și Aleea Mălinului, Aleea Florilor, Aleea Bloc R2A și Aleea Castanilor. Asfaltarea tramei stradale se va face cu prioritate pe aceste străzi în funcție de lucrările ce trebuie executate la infrastructură.
(Visited 102 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.