Un grup de sociologi a reușit să facă lumină în cazul invaziei de tulceni de pe străzile Constanței. În urma studiilor efectuate, specialiștii au depistat că tulcenii se simt foarte atrași de mirosul de Mec și șaorma de Cin-Cin.

Tulcenii și-au dorit atât de mult un McDonald’s în Tulcea încât, în urmă cu mai mulți ani, au făcut și o petiție online. Dorința lor nu s-a îndeplinit, drept pentru care aceștia continuă să facă naveta pentru un Big Mac cu cartofi și cola mare.

E frumos aicea, mâncarea ie bună, le place și la soție și la copii și sperăm că mai reușim să venim vara asta de cel puțin două ori“, a declarat un tulcean aflat într-un sejur de patru zile la McDrive.

Specialiștii au remarcat că între mesele de la Mec sau Cin-Cin, tulcenii se plimbă haotic cu mașinile prin oraș până când li se face din nou foame și se pun la cozi.

Îți dai seama că un tulcean este cu burta plină dacă circulă cu viteză moderată pe direcția înainte, însă virează brusc fără să semnalizeze. Asta denotă că nu are o destinație precisă, ci pur și simplu s-a gândit să facă la dreapta. Dacă este înfometat, atunci el știe unde trebuie să ajungă și în cazul ăsta se grăbește, taie fața, iese din coloane, dă flash-uri și, în general, coduce ca și câdn ar fi pe un câmp“, a explicat unul dintre sociologi.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 3.704 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.