În prezent, la Constanța se desfășoară concursul „Cel mai frumos balcon din oraș“. În urmă cu câteva ore s-a încheiat votul publicului, iar constănțenii au ales: preferatul lor e un balcon absolut banal de la etajul 1 al unui bloc de pe Bd. Lăpușneanu, dar de la care proprietarul strânge semnături pentru demiterea primarului Vergil Chițac.

„M-a impresionat profund acel balcon. E simplu și curat, se vede că acolo locuiește un om gospodar, iar afişul e atât de armonios şi de optimist! Are chiar şi sonerie, ca să putem semna la orice oră! O să-mi amenajez şi eu balconul aşa, să moară vecinii de invidie”, spune Mihăiță Neamuriînspania, unul dintre constănțenii care au votat în concurs.

Chiar şi ceilalţi proprietari de balcoane sunt de acord că opţiunea publicului e corectă. “Dom’le, eu locuiesc într-o casă boierească, veche de o sută de ani, am recondiționat-o pe banii mei, am zugrăvit, am pus în balcon cele mai frumoase flori şi tot n-aş putea să contest rezultatul. Balconul ăla e perfect şi sper să apară tot mai multe ca el”, spune Neluțu Neamuriînitalia, balconagiu din Centrul Vechi.

(Visited 300 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.