După ce lucrările de introducere a rețelei de canalizare sunt aproape de final, primarul Dumitru Timofte a dat startul unui alt proiect de importanță crucială pentru comună și cetățeni: reabilitarea și asfaltarea drumurilor. Cel mai amplu program de reabilitare a străzilor care s-a derulat vreodată în comună a început cu strada Medgidiei, unde primele utilaje și-au făcut astăzi apariția. Potrivit proiectantului, vor fi puse două straturi, unul de umplutură, celălalt de piatră, dintre care ultimul gros de 10 cm, după care se va turna covorul asfaltic.

În primă fază, vor fi asfaltați 11 km de drumuri în Nicolae Bălcescu și Dorobanțu, după care se va intra în cea de-a doua etapă care va cuprinde reabilitarea celorlalte străzi.

Știu ca toată lumea, pe bună dreptate, așteaptă de zeci de ani ca și comuna noastră sa fie asfaltată și iată că această zi se apropie.
În prima fază, vor fi asfaltați 11 kilometri de drumuri în Nicolae Bălcescu și Dorobanțu, urmând ca după aceea să se intre într-o nouă etapă de asfaltare cu restul străzilor. Știu că lumea se aștepta ca lucrurile să se miște mai repede, dar nu puteam demara reabilitarea drumurilor decât după finalizarea introducerii sistemului de canalizare. Le mulțumesc consătenilor mei pentru înțelegere și, cu Dumnezeu înainte, continuăm să schimbăm fața comunei noastre!”, ne-a declarat primarul Dumitru Timofte.

(Visited 933 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.