Potrivit primarului Vasile Delicoti, în comună vor fi construite două grădinițe, una cu program normal, cu o capacitate de trei grupe, și alta cu program prelungit, cu o capacitatea de șase grupe, proiectele aflându-se deja în stadiul de implementare.

Contractele de execuție pentru cele două proiecte au fost semnate. Grădinița cu program normal situată în Poarta Albă Nord se află în construcție, la fel și cea cu program prelungit. În cadrul celui de-al doilea proiect lucrurile nu s-au mișcat atât de repede, însă, a fost deja săpată fundația, lucrările de construcție urmând a fi demarate curând”, a declarat primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, pentru Constanța de Azi.

Gospodarul șef de la Poarta Albă nu știe când exact va fi dată în folosință grădinița cu trei grupe, care se află deja într-un stadiu avansat al construcției, însă speră ca, începând cu anul școlar 2019-2020, cei mici să pășească pe poarta unei grădinițe noi.

Estimăm că grădinița va intra în folosință în anul școlar 2019-2020. Dacă, însă, lucrările vor fi finalizate mai devreme, vom muta copiii în noua grădiniță în timpul anului școlar 2018-2019”, a afirmat Vasile Delicoti.

 

(Visited 192 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.