Pe 1 februarie, 2020 Andrei Ivan, din Mangalia, a fost bătut până a intrat în moarte cerebrală de Daniel Marian Stratulat, un alt adolescent de numai 15 ani.

scroll mai jos pentru video

Cei doi s-au întâlnit pe stradă, iar Andrei a fost bătut până a rămas fără suflare.

Până la venirea echipajului SMURD, doi tineri i-au făcut victimei masaj cardiac. Inițial, el a fost dus la spitalul din Mangalia și apoi transferat la Constanța.

De atunci și până joi, 12 martie, copilul a stat la Terapie Intensivă. Eforturile părinților de a-l transfera pe Andrei la un spital din străinătate au fost zadarnice.

 

În timp ce agresorul se afla în arest la domiciliu, a postat ironic un mesaj pe Facebook. „Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei Va pwp pe toți“, a scris Daniel pe pagina de Facebook.

Daniel, agresorul lui Andrei. Sursa foto: Instagram

Între timp, Daniel Stratulat a fost scos din arestul de la domiciliu și băgat în arest preventiv, fiind cercetat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acum, după decesul lui Andrei, procurorii vor schimba încadrarea faptei, iar minorul va fi cercetat pentru omor.

 

(Visited 78.170 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.