Umor

Accident grav în zona ICIL. Un muncitor și-a spart dinții după ce a adormit sprijinit într-o lopată

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
6 octombrie, 2023

Echipaje de ambulanță au intervenit în această dimineață în intersecția de la ICIL unde un muncitor care lucra la modernizarea trotuarelor a căzut și și-a spart dinții.

Din primele informații, se pare că bărbatul în vârstă de 40 de ani a adormit în picioare sprijinit cu bărbia în coada unei lopeți, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut cu gura chiar într-o bordură la montarea căreia chiar el lucrează de 7 săptămâni.

Șeful de șantier recunoaște incidentul, dar dă vina pe muncitor, spunând că nu are experiență suficientă. „Avem oameni care dorm și 4-5 ore pe zi sprijiniți în târnăcop, în cozi de lopată și nu au pățit nici pe dracu. Zici că sunt la muncă, așa bine se țin pe picioare. Nu mai zic de nea Troașcă, care a dormit 9 ore în picioare și cu o sticlă de Bucegi în mână. O picătură nu a dat pe jos. Și vine ăsta acum să ne facă de râs”, ne-a povestit inginerul Ghiță Bulea.

Actualitate