Umor

Accident grav pe str. Ștefan cel Mare. Două roabe pline cu Ciucaș s-au ciocnit în față la Tomis

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 septembrie, 2023

Un grav accident de circulație s-a produs în această dimineață pe strada Ștefan cel Mare, în dreptul magazinului Tomis. Două roabe încărcate cu bere Ciucaș s-au ciocnit violent, după ce unul dintre conducători a pierdut controlul mânerului și a intrat pe contrasens.

În urma impactului, au fost distruse 16 de sticle de Ciucaș la PET de 2 litri și 10 doze la 500 ml. Echipele de cerctare deplasate la fața locului au mai descoperit printre fiarele contorsionate ale roabelor și 3 sticle de vodkă Săniuța și 3 jumătăți de coniac Unirea.

În urma acestui accident, toți cei 6 muncitori angajați să reabiliteze strada Ștefan cel Mare au intrat în sevraj și au fost internați de urgență.

Martorii povestesc că unul dintre conducătorii roabelor circula ca nebunul încă de la primele ore ale dimineții, când căra de pe șantier spre mașina personală și a coelgilor zeci de saci de ciment și adezivi.

Cercetările sunt continuate de Primăria Constanța care nu își poate explica de ce un număr de atât de mare muncitori se afla pe șantierul de lucrări.

Actualitate