Un accident maritim de proporții s-a produs în această dimienață în Marea Neagră, în zona plajei Modern. O ambarcațiune de mare viteză s-a făcut praf și s-a răsturnat după ce a izbit în plin un banc de rahat ce plutea aproape de mal. Impactul a fost atât de puternic încât stropii au sărit până pe plaja din Mamaia.

Mai multe elicoptere și nave de salvare au intervenit, însă misiunea este îngreunată de bancul de c@k@t care se regenerează continuu.
Nu ne putem apropia. Bancul de rahat pare a fi un organism viu, crește continuu. Potrivit specialiștilor, pare a fi alimentat de turiștii moldoveni și plăjenii din Piața Griviței și Abator. A fost lansat și un mesaj prin Ro-Alert către cei aflați pe plaja Modern: „Nu vă mai căcați în apă!”, a declarat Raid Arahat, șeful salvatorilor.

Din primele informații, se pare că stratul gros de sedimente fecalizatoare datează din weekendul trecut, când mai multe autorcare cu turiști din Vaslui și Botoșani au sosit în zonă.

Cei șapte pasageri ai ambarcațiunii au fost salvați și transportați de urgență la spital. Se pare că sunt angajați ai Primăriei Constanța, care în urma accidentului au rămas cu foarte multe idei de rahat.

Primarul Vergil Chițac a lansat imediat o recomandare către turiștii și constănțenii care merg pe plaja Modern spunându-le că nu mai suficienți șlapii, ci să încerce și o pereche de galoși.

(Visited 18.092 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.