Actualitate

Actrița Oana Pellea o dă în judecată pe Norica Nicolai

Oana Pellea spune că este nevoită să o dea în judecată pe europarlamentarul ALDE Norica Nicolai în cazul în care nu prezintă dovezi în legătură cu o afirmație făcută în data de 13 ianuarie.

Scris de 
 pe data 
15 ianuarie, 2019

Norica Nicolai a afirmat că protestatarii care s-au aflat joi lângă Ateneul Român sunt profesionişti, fiind plătiţi să „creeze un anume tip de atmosferă„.

Printre protestatari s-au aflat Oana Pellea, Mihai Şora şi pianistul Dan Grigore.

Sunt profesionişti, dacă îi priveşti şi le analizezi comportamentul de aproape„, a susţinut Norica Nicolai după ce Mihai Gâdea şi Mircea Badea au prezentat înregistrări realizate în faţa Ateneului Român.

De data aceasta, nu prea au fost mulţi, ceea ce înseamnă că nici cei care îi coordonează nu au investit foarte mult. O să le vedem (n.r. imagini de la protestul de joi seară) pe televiziunile din Europa săptămâna viitoare, cu siguranţă. Vor să creeze un anume tip de atmosferă„, a spus Nicolai.

Oana Pellea a reacționat pe Facebook și a spus: „Doamna Norica Nicolai, dacă afirmația vă aparține, vă rog să prezentați dovezi! În lipsa dovezilor sunt nevoită să vă dau în judecată!

În jur de o mie de protestatari s-au aflat, joi seară, lângă Ateneul Român, dorind să le atragă atenţia liderilor UE că PSD şi Guvernul Dăncilă nu reprezintă România.

 

Actualitate