Umor

Adevăratul Survivor. Un constănțean a stat ieri la toate cozile: benzină, pașapoarte și farmacie, pentru iod

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
10 martie, 2022

Minel Titirez din Constanța (30 de ani) a reușit să devină o legendă în toată Dobrogea. El a obținut titlul „Survivor de România“, după ce, miercuri seară, a reușit să stea la coadă la benzinărie, la pașapoarte și la farmacie ca să cumpere iod.

Martorii povestesc că Minel, care ține mereu o sacoșă Lidl în buzunar, a reușit practic să se teleporteze la toate cozile supraviețuirii din oraș.

Este ceva fantastic ce face băiatul ăsta. La ora 14.00 era la coadă la Pașapoarte, la ora 18.00 era la OMV așteptând într-o coloană de câteva sute de mașini, apoi l-am văzut la Catena la o coadă infernală, așteptând să cumpere iod. El chiar va supraviețui războiului. Eu un Survivor!”, a declarat Anton Atomovici, expert în supraviețuire nucleară și vecin de palier cu domnu Minel.

Este peste tot. Nu se ivește o isterie, că imediat este printre primii la coadă. În 2020, Minel a bătut recordul european la cumpărat drojdie și s-a clasat pe locul 3 la hârtie igienică. Bravo lui!”, a povestit o admiratoare, prezentă și ea la farmacie pentru a cumpăra pastile de iod.

Noul Survivor de România spune că este onorat de titlul primit și mărturisește că a reușit să ajungă la această performanță după ce, ani la rând, s-a antrenat în cozile din Kaufland la promoțiile pentru tigăi. „Odată ce ai învins pensionarii care se înghesuie să cumpere tigăi la promoție, este clar că niciun rus nu te mai poate să te răpună”, a relatat Minel cu o vădită modestie.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate