Băieții de la 3 Sud Est au decis că a venit momentul să se alinieze trendului de a include în repertoriu o serie de piese în limba macedonească, în speranța că vor intra pe piața nunților din Constanța.

Pentru ce să ne agităm atâta cu tot felul de concerte elaborate, cu sunetiși și toate cele, când la o nuntă putem să punem un ritm pe o orgă și pe el să cântăm 15 melodii și să facem de 15 ori mai mulți bani?“, spune Laurențiu Duță, care, pentru mai multă autenticitate, nu s-a mai pensat între ochi.

Creativi cum sunt, băieții nu vor apela la repertoriul tradițional macedonesc. Cei trei au adaptat o parte din piesele celebre din repertoriul propriu pentru a veni în atenția publicului cu amprenta lor.

Astfel, fanii vor putea face hore pe melodii precum „Ti placu ashea cum iashti“, „Amintirili mî chinuiashti“, “Ti dusu sî n-ai dzîs nica” (Ai plecat) sau „Dzîcî cari duari“ (Vorbe).

Cu toate acestea, concurența spune că nu-și face probleme, având încredere că piesele consacrate vor rămâne preferate.

Atâta timp cât lumea o ia razna când începem cu Trandafiru la firida sau Pamporea nu ne facem griji, stiți țî dzîc?“, spune unul dintre membrii formației Pindu.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 9.022 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.