Umor

Aglomerație în urgența Spitalului. Din cauza viscolului, în City Park s-a format deja primul derdeluș

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
28 noiembrie, 2018

Doisprezece nefericite pe tocuri, opt cocalari ignoranți, zece puști de liceu și două babe au ajuns în cursul acestei zile la Urgența Spitalului Județean după ce au alunecat și s-au rănit pe noul derdeluș din City Park Mall.

Ghețușul, ce deja tinde să devină o mini-pârtie, a apărut odată cu ninsoarea și viscolul de afară. Constructorii au luat în calcul acest risc, însă nu le-a mai păsat deoarece deja fuseseră plătiți și, oricum, când s-au prins de buleală, erau în afara orelor de program.

Este revoltător și nu înțeleg de ce nu au pus și ei acolo un anunț sau un angajat care să strige <Pârtie!> sau ceva de genu’…“, ne-a spus cu mâhnire una dintre victime, a cărei unghie de la degetul mic al mâinii stângi era de-a dreptul ruptă. Avea și o fractură de gleznă, dar nu părea să o preocupe.

Bineînțeles, cei mai îndrăzneți dintre vizitatorii mall-ului se bucură de noul derdeluș și se dau pe el ca și când n-au mai văzut în viața lor așa ceva.

Managerii centrului comercial chiar se gândesc ca anul acesta să renunțe la inaugurarea unui patinoar exterior.

Aici, înăuntru, se pare că avem toate condițiile naturale pentru așa ceva. Ninge, îngheață, frigul pătrunde din toate direcțiile… E bine, e bine!“, ne-a declarat un domn ce părea important, cu ecuson și ualchitalchi.

Cu toate acestea, ninge frumos în mall-ul City Park, iar cei care sunt atenți și se feresc sau nu se încumetă să pășească pe derdeluș, chiar se pot bucura de o atmosferă de iarnă unică în luna noiembrie.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate