Educaţie

Alege unul din programele de Masterat ale Universităţii Spiru Haret!

Până la 30 septembrie se organizează Admitere la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice Constanţa

Scris de 
 pe data 
10 august, 2023

Contablilitate, expertiză şi audit, Management organizaţional şi antreprenoriat şi Ştiinţe penale sunt cele trei programe de Masterat la care Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice Constanţa a Universitatii Spiru Haret organizează Admitere pentru anul universitar 2023-2024.

Până la finalul lunii septembrie sunt scoase la concurs câte 50 de locuri pentru fiecare program de Masterat al centrului universitar de la Constanţa.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Programul Contablilitate, expertiză şi audit are o durată de doi ani şi îşi propune să formeze specialişti în domeniul contabilității, auditului, expertizei contabile şi analizei financiare. Piața muncii va avea mereu nevoie de economişti, iar pentru a obține un astfel de job, sunt necesare anumite aptitudini și cunoștințe extra. Absolvenţii acestui program de Masterat pot activa ca auditori financiari, revizori contabili, auditori interni, controlori de gestiune, consultanţi bugetari, inspectori economişti etc.

Masteratul Management organizaţional şi antreprenoriat pregăteşte cursanţii cu noţiuni privind gestiunea financiară a afacerilor, contablilitatea managenerială şi managementul antreprenorial. Pentru a avansa în carieră pe un post în management sunt necesare studii superioare, iar viitorii specialişti vor dezvolta la USH competenţe profesionale în acest domeniu. După cei doi ani de studii, absolvenţii acestui program pot deveni consultanţi în management, manageri proiect, manageri marketing, manageri generali, manageri financiari, manageri de întreprindere socială, manageri de inovare.

Programul de masterat Ştiinţe Penale oferă cursuri care deschid perspective reale unei cariere profesionale în domenii precum magistratura, avocatura, criminalistica, sociologia sau asistenţa socială. Profesiile din domeniul dreptului oferă succes financiar şi stabilitate. Programul de studiu are ca obiectiv principal pregătirea studenţilor pentru ca la finalul studiilor, aceştia să devină specialişti capabili să răspundă necesităţilor de colaborare în plan european şi internaţional, pentru combaterea infracţionalităţii. La finalul studiilor, absolvenţii vor putea urma cariere de experţi jurişti, experţi criminalişti, tehnicieni criminalişti, consilieri şi consultanţi juridici etc.

Universitatea Spiru Haret este prima instituţie de învăţământ superior privată din România, cu o tradiţie de 32 de ani, acreditată, parte a sistemului naţional de învăţământ. USH funcţionează prin intermediul celor cinci centre universitare din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova şi Câmpulung Muscel, cu 12 facultati, ce includ 36 de programe de Licenţă şi 23 de programe de Masterat. Peste 330.000 de români au absolvit Universitatea Spiru Haret!

Centrul teritorial de la Constanţa al USH, oferă o modalitate de evaluare la cele mai înalte standarde bazate pe modul în care studenții reușesc să aplice informațiile teoretice dobândite în cadrul unor studii de caz, proiecte, teme de cercetare şi multe altele, şi încurajează participarea în proiecte finanțate din fonduri europene prin stimularea financiară a studenților. Universitatea Spiru Haret oferă cea mai mare platformă educaţională din lume E-Learning Blackboard, programe de internship, voluntariat, job-uri, proiecte start-up, centru de consiliere şi orientare în carieră, burse Erasmus, numeroase beneficii şi discount-uri prin legitimaţia de student ISIC, spaţii generoase de curs, laboratoare dotate cu echipamente performante, participarea conferinţe, workshop-uri şi multe altele.

#Admitere2023!

Admiterea la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice Constanţa se face pe bază de dosar şi interviu. Taxa de înscriere este de 250 ron, iar taxa anuală de studii poate fi achitată în şase rate. La concursul de admitere pot participa absolvenţii ciclului universitar de Licenţă. Viitorii studenţi sunt aşteptaţi la sediul din Str. Unirii, nr 32-34, Constanţa, de Luni până Joi între orele 10:00-12:00 sau 14:00-15:30.

Împreună învăţăm să avem succes!

Date de contact:

Instagram: fac.st.jur.economice.constanta

Actualitate