Mai multe echipe de geniști au izolat o parte din bulevardul Tomis din Constanța în urma unei alerte cu bombă. Un șofer cu BMW a sunat disperat la 112 anunțând că în bolidul său Seria M3 din 1998 se află plasată o bombă.

Ionuț Apaduchioasei, Jon după cum îl cunosc colegii, a anunțat că mașina lui a început să ticăie ciudat, ca o bombă, după cum a văzut el în filmele cu Cichi Cian.

„În stânga la volan este o manetă ciudată. Eu nu o folosesc că nu îmi trebuie, noroc cu COVID-ul că mai agăț și eu măștile pe ea. Ieri, când stăteam tolănit în scaunele mele de pele, la un viraj brusc am atins din greșeală acea manetă nenorocită cu două săgeți pe ea. A început să ticăie brusc. Tic, tac, tic, tac. Frățică, am belito, am spus atunci. Maneta aia era declanșator. Dujmanii me-au pus bombă din cauză la valoarea mea. Am sunat imediat la Poliție că sărim toți în aer mânca-v-aș p….licica voastră”, a povestit toată pățania Jon.

Echipa de geniști sosită la fața locului a descoperit, după 4 ore de cercetări, că defapt domnul Ionuț Apăduchioasei acționase, pentru prima oară în cei 14 ani de când are permis de conducere, maneta de semnalizare. Acesta le-a declarat anchetatorilor că nu știa de existența acestei funcții la autoturism.

„Să semnalizez? Dar ce domnule, suntem proști, avem nevoie de beculețe să vedem pe unde mergem? Dacă vreau să fac dreapta, trebuie să trag de volan, nu de manetă, că nu suntem în avion. Am mai auzit de la domnu polițist că trebuie să mă asigur după ce semnalizez. Păi eu am asigurare pe numele lui bunicu că e mai ieftină, la Euroins. Deci, nu-mi trebuie să mă asigur încă odată”, a mai povestit Jon.

(Visited 2.680 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.