Amenințarea cu bombă a fost făcut în jurul orei 9.00. Potrivit polițiștilor constănțeni, un bărbat sunat la numărul de urgență 112 și a cerut să fie eliberate Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire.

La fața locului au ajuns mai mulți polițiști și jandarmi pentru restricționarea circulației în zonele vizate și pentru a ajuta la evacuarea celor două instituții.

De asemenea, mai multeechipaje de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au asigurat perimentrul, luând măsuri de protecție și stingere a incendiilor.

Specialiști pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații au efectuat verificări la Curtea de Apel Constanța, iar concomitent, pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.

În jurul orei 11.00, specialiștii au transmis că nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată.

(Visited 367 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.