Cadavrul femeii a fost găsit în această dimineaţă chiar de sora sa.

„În această dimineață, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112 am fost solicitati sa intervenim pentru deblocarea unei uși în Cernavodă. La fata locului s-au deplasat colegii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospeciala de stingere si o autospeciala de descarcerare, și de asemenea în sprijin o ambulanta SAJ. Sosiți la fata locului, pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare și în casa a fost găsită o persoana de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedata”, informează Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

În locuinţă, pompierii au găsit-o pe femeie parţial dezbrăcată, cu mâinile legate la spate şi cu un căluş în gură, astfel că la faţa locului au fost solicitaţi şi poliţiştii criminalişti.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au precizat pentru News.ro că în această cauză sunt suspiciuni de omor, victima fiind găsită cu mâinile legate la spate, iar pe corp existând urme de violenţă.

Potrivit site-ului antena3.ro, victima se numeşte Cristina Palu şi era profesoară la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia.

Presupusul criminal al profesoarei a fost identificat şi prins, mai scrie sursa citată

(Visited 2.166 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.