Procurorii vor să afle dacă Alexandru Cumpănașu, fost candidat la prezidențiale, ar fi mințit că are studii superioare pentru a obține postul de expert în cadrul unui proiect implementat de Ministerul Dezvoltării, în parteneriat cu SNSPA, transmite g4media.ro

DNA Constanța a demarat ancheta după ce conducerea SNSPA l-a reclamat pe Alexandru Cumpănașu că a declarat pe propria răspundere că deține studii superioare, în condițiile în care postul pentru care aplicase necesita astfel de studii.

Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra dispărută din Caracal, pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dincă.

Cumpănașu susține că a fost audiat la DNA la două zile după alegerile prezidențiale, în calitate de suspect, dar ar fi fost chemat să dea explicații și rectorul SNSPA.

Alexandru Cumpănașu a confirmat, duminică, printr-un mesaj pe Facebook, că a fost audiat la DNA Constanța la două zile după alegeri și că ultima corespondență cu procurorii a avut loc în urmă cu câteva zile.

Cumpănașu susține, însă, că nu a prezentat documente false în momentul angajării la SNSPA și că va depune o plângere penală pe numele lui Remus Pricopie, rectorul instituției, pe care îl va da și în judecată pentru că i-a ”afectat imaginea”.

Sursa: g4media.ro

 

(Visited 248 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.