După ce alianța PNL-PSD a devenit oficială, în cadrul unei vizite la Primăria Constanța, președintele pesediștilor constănțeni, Felix Stroe a avut parte de o primire plină de surprize plăcute din partea primarului cu domiciliul la Eforie, Vergil Chițac.

După ce unul dintre consilierii personali ai primarului, George Măndilă l-a întâmpinat pe Stroe cu pâine, sare și o ladă de Moët, conform cutumei europene, liderul PSD a fost invitat în biroul primarului pentru o ședință de masaj la burtică.

Profitând de soarele de afară, Chițac s-a oferit să iasă în parcarea instituției și să-i spele mașina lui Stroe, cât timp city managerul, Felicia Ovanesian, a pregătit personal câteva cafele și a împletit o coroniță cu flori.

„Da, știu, vor fi câțiva, 15-20 de hateri, care mă vor arăta cu degetul că-i spăl mașina lui Stroe. Eu le spun atât: aveți încredere!“, a spus Chițac în timp ce dădea cu jet pe la roți. „Restul de constănțeni știu că sunt mulțumiți de mine și de PNL, că doar de-aia ne-au votat… Ca să facem alianță cu PSD!“.

La plecare, Felix Stroe a primit din partea primarului un permis de acces în Zona Peninsulară pe viață. „Ca de la șmecher la șmecher“, i-a spus Chițac fostului șef de la RAJA.

(Visited 618 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.