Editura Cărțile Tango își invită cititorii și prietenii la o lansare a unei cărți minunate, îndelung așteptate de către toți cititorii revistei Tango – Marea Dragoste și a celor care au admirat-o, au citit-o și o iubesc pe jurnalista și scriitoarea Simona Catrina.

Simona Catrina (22 octombrie 1967 – 23 martie 2017), scriitoare și jurnalistă a trăit, în cei 49 de ani ai săi, cât în 49 de vieți. Cartea dedicată ei, Simona, este o prelungire în literatură a poveștii de dragoste a autoarelor Dara Codescu și Alice Năstase Buciuta pentru cea care le-a fost fiică, prietenă, călăuză și martoră.

O mărturisire la patru mâini și trei suflete, o îmbinare de confesiuni și dezvăluiri din care nu lipsesc nici plânsul, dar nici râsul, atât de definitoriu pentru felul Simonei de a vedea lumea, o urzeală de doruri și amintiri în care sunt prinse, ca niște giuvaeruri, texte inedite, splendide, spumoase, valoroase, scrise de Simona Catrina.

Marți, 20 august, la ora 18:00, la Hotelul Comandor din Mamaia, sunteți invitați la o întâlnire cu Dara Codescu, Alice Năstase Buciuta și Angelica Lambru, într-o întâlnire cu surprize, revederi minunate și autografe pentru toți cei care vor achiziționa cartea “Simona” sau ediția specială a Revistei Tango-Marea Dragoste.

 

(Visited 423 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.