Românii, cei mai mulți sub anonimat, și-au spus nemulțumirile în ceea ce privește abuzurile Partidului Social Democrat (PSD) săvârșite în scopul de a-i convinge să meargă la mitingul de sâmbătă din Piața Victoriei.

Câțiva s-au plâns că au fost amenințați cu concedierea sau cu posibilitatea suportării unor consecințe, ce se vor răsfrânge atât asupra lor, cât și aspra familiilor lor, dacă nu vor fi prezenți la manifestație, alții că li s-au promis anumite sume, dacă se vor prezenta la eveniment.

Până la acest moment au fost înregistrate peste 250 de sesizări pe site-ul mitingcujapca.ro, una dintre ele fiind cu totul ieșită din comun, întrucât, un cetățean din Maramureș susține că i s-a cerut să nu participe la nunta propriului fiu pentru a fi prezent la miting.

Sambătă am nuntă fiului meu. Ieri mi s-a spus că nu-i interesează de problemele mele persoanale, și dacă doresc să-mi păstrez locul de munca, trebuie sa particip. Astazi mi-am depus demisia”, a precizat românul.

Mitingul PSD va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei, având ca temă „apărarea democraţiei şi a statului de drept”, potrivit președintelui de partid, Liviu Dragnea.

Puteți vedea toate reclamațiile semnalate de români AICI.

 

(Visited 488 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.