Umor

Amiralul Chițac spune că suntem pregătiți pentru războiul cu rușii. „Avem tranșee în tot orașul!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
3 martie, 2022

„Ce atâta agitație? Ați uitat că, totuși, eu sunt ditamai amiralul de flotilă?“, le-ar fi spus Vergil Chițac apropiaților săi din Primăria Constanța, care s-au arătat îngrijorați de o eventuală invazie a rușilor și pe terioriul nostru.

Amiralul Chițac, a cărui experiență militară se rezumă la jocul „Țară, țară, vrem ostași“, susține că municipiul Constanța este mai mult decât pregătit în eventualitatea unui atac militar. „După cum vedeți, avem tranșee în tot orașul! Asta pentru că eu, în calitatea mea de amiral, am anticipat tot ceea ce se întâmplă acum și veți ajunge să-mi mulțumiți“, ar fi spus bătrânelul de la Eforie.

Întrebat de jurnaliști ce s-ar întâmpla dacă mâine ne-am trezi cu trupe rusești în oraș, Chițac a dat asigurări că acest lucru nu ar fi posibil. „Nu știu cine ar fi atât de inconștient încât să intre cu tancul în Constanța. Păi îi faci praf șenilele! Dumneata știi cât costă să repari un tac? Ia mai dă-vă-n p*** mea!“.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate