Umor

Anchetă epidemiologică la CT Bus. Focare de stafilomoșul auriu în mai multe autobuze

Sursa foto: Primaria Constanta

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
5 martie, 2024

O comisie de epidemiologi s-a deplasat la Constanța pentru a desfășura o anchetă, după ce mai multe persoane care circulă cu autobuzele CT BUS au fost infectate cu stafilomoșul auriu, o bacterie nou apărută în mijloacele de transport în comun.

Specialiștii spun că simptomele celor infectați debutează destul de rapid și pot fi depistate relativ ușor.

„Am descoperit că, la cei mai mulți infectați, primele manifestări constau în crize de nervi dacă cineva deschide un geam, ca să mai intre aer în autobuz“, explică epidemiologul Temistocle Injecțiu.

„Debutul bolii cauzată de stafilomoșul auriu mai poate fi identificat și prin dorința absurdă de a te plimba pe stradă ziua în amiaza mare cu o sacoșă goală în mână, când afară e cod galben de caniculă“.

Semnul crucii făcut involuntar în momentul în care autobuzul trece pe lângă o biserică, tendința de a te înghesui în cineva chiar dacă e loc suficient, impuls incontrolabil de a întreba „ce se dă“, purtatul de sandale cu șosete, miros pregnant de naftalină sau emiterea de prognoze meteo în raport cu o durere de șale sunt doar câteva dintre cele mai întâlnite simptome la persoanele care au fost infectate cu stafilomoșul auriu.

Actualitate