Umor

Andreea Bocelli: „Din ce am văzut eu, Constanța e un oraș tare frumos!“

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
30 iunie, 2022

Cunoscutul cântăreț de muzică de operă Andreea Bocelli a nimerit din greșeală la Constanța, fiind găsit după ce s-a împiedicat de o bucată de fier ieșită din pământ pe strada Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, solistul spune că a fost foarte încântat de experiența avută.

Întors în țara natală, Bocelli a povestit într-un interviu despre experiența avută la Constanța, declarând că nu a văzut câini vagabonzi, gropi, gunoaie, buruieni sau oameni supărați, precizând că, cel mai probabil, acestea nu sunt decât niște zvonuri răutăcioase. „Constanța e un oraș tare frumos și mă bucur sincer că am nimerit acolo. Nici nu știam că există. Acum știu și vă recomand tuturor să mergeți, chiar vă pot arăta pe unde s-o luați ca să ajungeți acolo“, a declarat celebrul artist.

De asemenea, Andreea Bocelli a mai spus că a fost asaltat de mai mulți politicieni locali, care și-au dorit să-l cunoască personal și să facă fotografii cu el. Vizibil emoționat, artistul spune că s-a bucurat de prezența și frumusețea consilierei municipale Mihaela Andrei, de la care a primit multe sfaturi despre ce înseamnă un selfie reușit.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate