Actualitate

Andreea Esca, primele declarații după ce s-a zvonit că are COVID: „Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om“

Captura video: ProTV

Postul ProTV anunță că în cadrul Știrilor va difuza un interviu cu Andreea Esca, după ce s-a vehiculat că vedeta postului a fost infectată cu SARS-CoV-2.

Scris de 
 pe data 
20 iulie, 2020

Luni, 20 iulie, de la ora 19:00, la Ştirile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile, anunţă reprezentanţii postului.

Într-un fragment de 30 de secunde, în care este promovat interviul, Andreea Esca este întrebată direct de colegul ei dacă a fost sau nu bolnavă de COVID-19.

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om“, spune Andreea Esca.

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată“, declară Andreea Esca.

Știrista lămureşte care este starea ei de sănătate, dar şi de ce a ales să nu facă o declaraţie publică până acum: „Fiecare om cred că are limitele lui şi vreau să le mulţumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio ruşine. Doar că nu mă simţeam în stare să fac acest lucru şi nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii“.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viaţa ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp.

„Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulţi îi pretindeau perfecţiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilităţi şi suferinţe. O veţi vedea pe Andreea Esca aşa cum n-aţi mai văzut-o şi veţi descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie ştirea, nu să prezinte ştirea, şi să ofere tuturor răspunsuri.“

Interviul integral va fi difuzat luni, 20 iulie, de la ora 19:00, la Ştirile PRO TV.

 

Actualitate