Umor

Angajații de la Jumbo Constanța sunt foști clienți care n-au mai găsit niciodată ieșirea

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 martie, 2023

Nicoleta Surcele (42 de ani) lucrează în Jumbo Constanța încă din prima săptămână de la deschidere. Ea face parte din prima turmă de constănțeni care a dat năvală în hipermarket de îndată ce a fost deschis oficial. Au trecut patru ani de atunci, iar Nicoleta lucrează acum pentru Jumbo, care i-a devenit și casă.

A fost o nebunie! Am intrat și eram toți acolo grămadă, repeziți la rafturi… Observam cum unii din jurul meu deveneau parcă amețiți și se învârteau aiurea cu căruțul, alții erau pur și simplu blocați. Inițial mi s-a părut amuzant, însă după câteva minute m-am trezit că și eu fac același lucru“, își amintește Nicoleta, care tot ce a vrut era să poată pune o poză pe Facebook care să arate că a fost la Jumbo în ziua deschiderii.

Alături de alți câțiva clienți debusolați, care nu au mai găsit ieșirea, Nicoleta a fost abordată de un tip libidinos și, în schimbul unui pachet salarial mediocru și a unei mese pe zi, a fost convinsă să rămână și să devină angajat.

Suntem ca o familie aici, țin minte că mi-a spus în timp ce-mi zâmbea și mă făcea să mă simt ca cea mai importantă persoană din lume. Începând de astăzi, asta este casa ta, îmi tot zicea. Și, na, am rămas, că oricum aicea e mult mai frumos ca la mine acasă și am tot ce-mi trebuie“, spune Nicoleta arătându-ne niște pahare de unică folosință cu buline.

Reprezentanții Jumbo spun că ei nu fac altceva decât să-i depisteze pe clienții blocați sau rătăciți și să le ofere o viață mai bună.

Nu sunt prizonieri! Sunt oameni eliberați, scăpați de o viață monotonă, care i-a împins să vină și să piardă vremea în Jumbo. Dacă un om nu se descurcă să iasă de aici, ce vă face să credeți că se descurcă în viața de zi cu zi? Poate că în subconștientul ei, acea persoană nu-și dorește cu adevărat să iasă. Noi îi luăm pe acești oameni și le oferim un scop, o destinație, un raion și un mop“, explică Liviu Ivălgai, meneger cu ecuson.

În cazul în care vă rătăciți în Jumbo sau vă simțiți debusolați, nu intrați în panică. Pentru a scăpa, căutați obiecte ce pot fi sparte și dați cu ele de pământ. Agenții de la pază vor interveni și vă vor escorta afară din magazin. Bineînțeles, va trebui să plătiți pagubele produse, însă nu uitați că nicăieri nu e ca acasă și că oricum ce voiați să cumpărați din Jumbo nu vă trebuia sub nicio formă.

Actualitate