Primǎria Cernavodă informeazǎ că ȋn perioada 11 decembrie 2018 — 28 iunie 2019 se va desfășura sesiunea a 3-a de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat pentru Măsura 8 — Investiții în dezvoltarea zonelor împădurite și în îmbunătățirea viabilității pădurilor, Submăsura 8.1. „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite”, din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 — 2020.

Schema este implementată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) prin Direcţia Generală Dezvoltare Rurală – Autoritatea de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală DGDR-AMPNDR, prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) şi prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Ajutoarele pentru împădurire și crearea de suprafeţe împădurite se acordă în cadrul Planului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020 ca ajutoare co-finanţate din FEADR.

Scopul ajutorului îl reprezintă acordarea unui sprijin financiar deţinătoriilor publici şi privaţi de terenuri agricole şi neagricole şi formelor asociative ale acestora pentru realizarea de trupuri de pădure şi perdele forestiere de protecţie.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.