Pe lângă parcările care sunt în curs de realizare pe aleea Lăcrămioarei, strada Cutezători, strada Solidarității și strada Prieteniei, în scurt timp vor începe lucrările şi pe străzile Basarabi, Unirii, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului, informează Primăria.

Locurile de parcare sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale a Poliției Locale (DGPL) Constanța au continuat activitățile specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz pentru aducerea terenului la starea inițială.

În perioada 14 ianuarie 2019 – 14 februarie 2019, au fost desființate 67 de garaje amplasate pe domeniul public în perimetrul blocurilor M, N, P, Q din cartierul constănțean Inel 2.

Precizăm că acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz“, transmite DGPL.

Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amenzi cuprinsd între 1.000-100.000 lei sau 50.000-100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

 

(Visited 246 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.