Cap. Andrei Săndel, în vârstă de 45 de ani, este încadrat în Batalionul 285 Artilerie Vlaicu Vodă din Brăila și este veteran al Teatrelor de Operații, prezent de 3 ori în Afganistan, în 2005, 2008 și 2010. Și-a dus toate misiunile la bun sfârșit, a înfruntat moartea de atâtea ori sub tricolor și credea că, odată scăpat din iadul afgan nimic nu îl mai poate răpune.

Drama familiei Săndel începe însă în anul 2016,când veteranul de război avea să înceapă o nouă luptă, pentru viața însă. Cap.Andrei Săndel fost diagnosticat cu cancer la colon, dar nu a renunțat la luptă și a învins boala. În anul 2019, boala a revenit cu o recidivă afectând splina și pancreasul, dar a învins-o iarăși, fiindu-i scoase splina și două treimi din pancreas.

Din păcate, de curând, cancerul a recidivat pentru a treia oară. Durerile au reapărut și mai crunte. Și ca și cum nu ar fi fost de ajuns, soția sa a fost diagnostificată în urmă cu câteva luni cu o tumoră malignă la sânul stâng. Acum, ea face chimioterapie, urmând să fie operată în vara acestui an.

Cap. Andrei Săndel și-a făcut datoria cu vârf și îndesat pentru țara sa, față de români. Acum e rândul nostru să îl sprijin în această grea bătălie, în fața căreia nu are voie să stea singur.

Liga Militarilor Profesioniști lansează un apel către toți camarazii lui Andrei, dar și către români! Cine poate și dorește, poate ajuta familia greu încercată cu orice sumă de bani într-un cont deschis pe numele lui Andrei Săndel la BRD :

● RO41BRDE090SV27237500900 .

(Visited 8.927 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.