Umor

Apel important! Șoferii cu BMW rugați să nu mai aștepte în fața benzinăriilor. Nu se dă motorină ieftină la BlackFriday!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
10 noiembrie, 2023

Asociația Națională a Benzinarilor din România a lansat în urmă cu câteva minute un apel important pentru șoferii de BMW. Aceștia sunt rugați să nu mai aștepte în fața stațiilor peco deoarece nu se dă motorină ieftină la BlackFriday.

Apelul a survenit după ce mii de conducători auto cu BMW-uri au luat cu asalt benzinăriile din țară în speranța că se vor acorda reduceri la prețul carburantului cu prilejul Black Friday.

„Bosulică, am aicea alocația la copil, pe toată vreau să o bag la BMW. 24 de boabe (n.r. – 240 lei) ajunge pentru 2 luni că eu nu merg cu bolidu decât până pe Tomis la shaorma la Băneasa și atât. O las pe avarii pe banda 2, să vadă toți fraierii cum e cu valoarea și apoi o duc la bloc, la garsonieră unde stau cu chirie. Tati, dacă dă ăștia ceva la preț de Bleg Fridai să intre cu 1 litru mai mult io sunt mulțumit să moară ce-am mai scump acasă”, ne-a povestit Ionuț Apaduchioasei, Jon după cum îl cunosc tovarășii.

Petrom și OMV au anunțat deja că pentru a veni în sprijinul șoferilor cu BMW va amenaja pompe speciale unde alimentarea nu se va face în mod clasic cu pistol și furtun, ci cu pipete, căni de 250 ml și pâlnie.

„Mereu le este greu să alimenteze. Când bagă motorină de 20 lei le tremură mâna și niciodată nu se opresc la timp din alimentat. Un domn cu un BMW X6 a alimentat ieri de 26 de lei, a sunat-o pe mama lui să îi aducă 6 lei pentru a putea plăti”, a transmis directorul OMV, Kanci Schengen.

Actualitate