Una dintre cele mai nefolosite porţiuni de drum din Constanţa, podul „de la butelii“, va deveni, pentru două zile, câmpul de bătălie pentru cei mai buni jucători de şotron.

Sute de participanţi de toate vârstele şi din toate cartierele oraşului şi uliţele judeţului s-au înscris pentru a se întrece într-una dintre cele mai periculoase competiţii organizate vreodată în Constanţa: Şotron Warrior.

Provocarea, spun organizatorii, nu constă doar în regulamentul palpitant al jocului de şotron, ci şi în faptul că oricând, din cauza ţopăielii, podul poate ceda.

Este ceva inedit. Vorbim despre un pod neterminat, consolidat greşit şi prost, iar dacă nici sute de oameni care joacă şotronul pe el nu reprezintă o provocare, atunci ce?“, ne-a declarat Eusebiu Piştache, membru al echipei de organizare.

Ideea unui astfel de concurs i-a venit unui angajat din Primărie, care, într-o pauză de ţigară a pierdut un pariu, fiind obligat să joace şotron pe podul de la butelii.

Recunosc, mi-a fost târşă la început, însă odată ajuns pe pod şi după ce am sărit pe prima pătrăţică a fost o senzaţie unică. După ce am mai discutat şi cu nişte colegi, am venit cu ideea organizării acestui campionat. I-am prezentat-o primarului şi am avut undă verde din prima, argumentându-i că oricum nu se întâmplă nimic pe podul ăla de luni de zile“, a mărturisit Virgil Frecămentescu.

Dacă totul decurge bine şi podul rezistă, entuzasmaţii din Primărie vor duce totul la extrem şi vor organiza şi un campionat de Elasticul. De asemenea, au mai venit propuneri şi pentru concursuri de sărit coarda pe malul lacului, în parcul Tăbăcărie sau Lapte Gros, rezemaţi de pereţii City Park Mall.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 577 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.