După ce imaginile în care ÎPS Teodosie apare ținut în brațe de către unul dintre slujitorii săi în timp ce defilează într-o caleașcă trasă de cai au făcut înconjurul internetului românesc, Arhiepiscopia Tomisului a ieșit cu o serie de explicații neoficiale.

„Despre ce dracului vorbiți? Cum vă închipuiți, bei, că cineva l-ar ține în brațe pe multprealuminatul, multpreasfântul, multpreacuviosul și iubitul nostru stăpân, ÎPS Teodosie? Preasfinția sa nu are nevoie de cineva care să îi țină echilibrul, da? Pentru că este cea mai echilibrată persoană de pe acest Pământ!“, se arată într-un fel de comunicat transmis de instituție.

„Acel preot, pe care îl vedeți în imagini, nu face altceva decât să maseze sfânta burtică a șefului, care, dacă nu știați, are alergie la săraci (că de-aia nu s-a vaccinat. Na, că v-am spus-o!), iar astea îi provoacă un soi de grețuri de nici nu vă dați seama prin ce trece! Da? Deci mai ușor cu critica și cu hatereala, că habar n-aveți voi ce efort depune ÎPS Teodosie atunci când este nevoit să coboare printre toate babele și toți săracii care se adună în jurul său.

Cu iubire și credință
Arhiepiscopia Tomisului
Doamne ajută!“

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

(Visited 1.257 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.