În încercarea de a opri boicotarea referendumului pentru redefinirea familiei, Arhiepiscopia Tomisului a decis că e important ca toți ortodocșii din Constanța să vadă ce vor păți în cazul în care vor sta acasă sau nu vor vota cu „DA“.

Din banii de lumânări, au fost tipărite zeci de mii de flyere ce au fost împărțite prin toată Constanța, prin care oamenii sunt avertizați că va veni iadul pe pământ pentru cei care vor să se abată de la familia tradițională.

„Noi nu am vrut să jucăm atât de dur, dar credem că este important ca oamenii să știe ce se va întâmpla în cazul în care vor boicota acest referendum. Nu credem că are rost să ne mai ferim și trebuie să o spunem direct: stai acasă, vine iadul peste tine! Votezi cu „NU“, la fel, vine iadul peste tine!“, a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul-jurnalist-inginer Eugen Tănăsescu.

Arhiepiscopia susține că este important să se știe că iadul se va dezlănțui în mod automat doar asupra celor care vor boicota. În paralel, ceilalți, care și-au făcut datoria de a vota cu „DA“, vor fi în mod miraculos protejați. Nu a fost explicat cum mai exact, însă se dau asigurări că aceștia vor păși numai prin locuri luminate și cu multă verdeață (ce oricum sunt greu de găsit în Constanța).

Reprezentanții bisericii spun că există soluții și pentru aceia care nu vor putea ajunge la referendum, din varii motive, dar își doresc să susțină familia tradițională. „Știm că vor exista și astfel de persoane. Acești credincioși au posibilitatea de a face donații considerabile către Arhiepiscopie și vor primi o mantie îmbibată cu mult Duh Sfânt ce îi va proteja de urgia iadului ce va să vină“, a explicat un preot-casier.

Eu chiar cred că se va întâmpla asta. E ceva normal și foarte bine face biserica că avertizează pe toată lumea. Ăștia care boicotează o să vadă cum noi vom sta pe margine și ne vom uita la ei cum îi măscărește necuratul și cum îi vor topi smoalele. Nu vreau răul nimănui, dar abia aștept!“, ne-a declarat Sile Hailandăr, un cetățean care s-a oferit voluntar la împărțirea flyerelor.

Unii dintre cei care au primit flyere s-au arătat foarte entuziasmați, crezând că este vorba despre o campanie de promovare a unui nou joc din seria Diablo.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.053 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.