Funcții contractuale (95 posturi) – Unitatea Militară 02574 Bucureşti – Unitatea Militară 02441 Mangalia

Unitatea Militară 02574 Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a funcțiilor de execuţie vacante, de personal civil contractual sezonier,  în cadrul Complexului militar de instruire, reprezentare și tranzit „Litoral”, astfel:

 • 9 posturi de funcționar, prevăzute cu studii medii (liceul cu diplomă de bacalaureat) și perfecționare/specializare în domeniul turism sau recepționer hotel. Obligatoriu să fi desfășurat minimum 6 luni activitate profesională în domeniul turism sau recepționer hotel.
 • 3 posturi de muncitor calificat I (bucătar), prevăzute cu studii generale (minimum 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă de bacalaureat și calificare profesională în meseria de bucătar. Obligatoriu să fi desfășurat minimum 9 ani activitate profesională în meseria de bucătar.
 • 9 posturi de muncitor calificat IV (bucătar), prevăzute cu studii generale (minim 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă de bacalaureat și calificare profesională in meseria de bucătar. Nu sunt prevăzute cerințe referitoare la vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor absolvite.
 • 1 post de muncitor calificat I (ospătar), prevăzut cu studii generale (minim 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă de bacalaureat și calificare profesională în meseria de ospătar sau chelner. Obligatoriu să fi desfășurat minimum 9 ani activitate profesională în meseria de ospătar sau
 • 3 posturi de muncitor calificat III (ospătar), prevăzute cu studii generale (minim 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă dc bacalaureat și calificare profesională în meseria de ospătar sau chelner. Obligatoriu să fi desfășurat minimum 3 ani activitate profesională în meseria de ospătar sau chelner.
 • 12 posturi de muncitor calificat IV (ospătar), prevăzute cu studii generale (minim 8 clase)/ profesionale sau liceale cu diplomă de bacalaureat și calificare profesională în meseria de ospătar sau chelner. Nu sunt prevăzute cerințe referitoare la vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor
 • 26 posturi de muncitor necalificat I, prevăzute cu studii generale (minim 8 clase) sau liceale cu diplomă de bacalaureat. Obligatoriu să fi desfășurat minimum 3 ani activitate profesională în domeniul postului.
 • 32 posturi de îngrijitor, prevăzute cu studii generale (minim 8 clase) sau liceale cu diplomă de bacalaureat. Obligatoriu să fi desfășurat minimum 6 luni activitate profesională în domeniul postului.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 08 aprilie 2019, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
 • 15 aprilie 2019, ora 10.30: proba scrisă sau practică – la sediul Unității Militare 02441 Mangalia, str. Gala Galaction nr. 8 – 12, județul Constanța;
 • 19 aprilie 2019, ora 10.30: proba interviu.
 • Susținerea probei scrise și interviului pentru posturile de funcționar și, respectiv a probei practice și interviului pentru posturile de muncitor calificat (bucătar și ospătar), îngrijitor și muncitor necalificat.
(Visited 1.768 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.