Umor

Aroganță maximă. În văzul tuturor, un constănțean și-a spalat cireșele cu benzină

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
29 mai, 2023

Bogații Constanței nu au limite atunci când vine vorba despre extravaganțe prin care-și pot etala luxul și potența financiară pe rețeaua Tik Tok. Stere Parvenitescu, un potent afacerist din Constanța, care stă cu cheia la marginea drumului în Mamaia pentru a oferi cazare turiștilor, s-a filmat în timp ce își spăla câteva cireșe cu bezină.

„Fratele meu, 500 lei kilu de cireșe. Ia uite aici… Și ca să fii bossul boșilor, nu le speli cu șampanie Moet, cum se făcea anul trecut, acum le speli cu benzină super premium. Noi, ăștia care avem posibilități financiare excesive, ne permitem. Luxul e lux și trebuie să repecți eticheta dacă ai standardul nostru”, a povestit Stere Parvenitescu.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Precizăm faptul că domnul Parvenitescu a mai avut astfel de aroganțe și în trecut, pe la începtul pandemiei de COVID, acesta ajungând la spital după ce a băut 3 litri de spirt doar ca să arate că deși e criză de dezinfectanți el are la discreție.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate