Eveniment

Așa da! Un șofer a lovit un pieton, a fugit de la locul accidentului, după care s-a întors și a luat victima la bătaie

Un șofer din Maramureș a revoluționat toate procedurile în materie de accident cu pietoni. În loc să ajute victima, a luat-o la bătaie.

Scris de 
 pe data 
18 august, 2022

Un tânăr de 38 de ani care a lovit un pieton în comuna maramureșeană Petrova, a părăsit locul accidentului, apoi s-a întors și a agresat fizic victima, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, informează observatornews.ro.

„Poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un pieton de 27 de ani din comuna Petrova. Ulterior impactului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 38 de ani din localitate, şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii incidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

Ulterior, după aproximativ 5 minute, a revenit la faţa locului şi l-a agresat pe tânărul de 27 de ani, după care şi-a continuat deplasarea înspre Pasul Hera. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, în cauză se efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi lovire sau alte violenţe, potrivit Agerpres.

Actualitate