Atelierul caritabil este organizat sâmbătă, 15 februarie, la Tomis HUB Biblioteca Colorată, etaj 3 din Tomis Mall.

Broșele pictate vor ajunge la partenerii și sponsorii care au susținut întotdeauna cauza asociației Dăruiește Aripi, și fără de care mulți copii nu ar fi putut beneficia de serviciile de care aveau atât de multă nevoie.

Pictăm pasărea colibri, singura care poate zbura în orice direcție și care se poate menține pe loc în aer. În ciuda dimensiunii sale mici, inima unui colibri este mai mare decât a altor pasări. O inimă care bate puternic, de 80 de ori mai puternic decât cea a unui om. Colibri ne inspiră să căutam în noi puterea de a sărbători în fiecare zi viața și dorința de a ajuta și de a dărui aripi.“, au transmis organizatorii de la Copilării Urbane.

Pentru partcipare și donații, completați formularul online de AICI.

Asociația Dăruiește Aripi din Constanța este unui dintre cele două ONG-uri datorită cărora Spitalul Județean Constanța are acum prima Secție de Terapie Intensivă pentru nou-născuți. Secția a fost inaugurată în luna septembrie 2019.

Ideea a aparținut constănțencei Alina Pătrăhău, fondatoarea fundației Dăruiește Aripi, după ce copilul unei prietene, născut prematur, a murit la scurt timp de la naștere din cauza condițiilor insalubre și a lipsei echipamentelor necesare din Spitalul

Mai multe despre asociație și proiectele inițiate, puteți afla AICI.

 

(Visited 131 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.