Umor

Atentat eșuat la City Park Mall! Atacatorii s-au împiedicat de pavelele din parcare

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
25 noiembrie, 2022

O tentativă de atac pseudo-terorist la City Park Mall din Constanța s-a transformat într-un coșmar pentru atentatori. Deși aveau un plan bine pus la punct și elaborat, acesta a eșuat lamentabil după ce s-au împiedicat de pavelele din parcarea centrului comercial.

Cei trei atacatori, membri ai unei grupări ce militează împotriva comerțului cu chinezării vândute pe post de articole originale, plănuiau să intre în magazinele din mall și să micționeze pe toate țoalele contrafăcute și să defecheze în mijlocul centrului, pentru a sublinia că „e un mall de tot c*****l“, după cum au transmis.

În timp ce alergau spre intrare, unul dintre ei s-a împiedicat de una dintre pavele, fiind urmat și de ceilalți doi complici. Căzătura a fost brutală, însă și mai dureros a fost momentul în care paznicii mall-ului se crăcănau de râs în jurul lor.

Ne-am gândit la toate aspectele, că ar putea să cadă un tavan peste noi sau să luăm foc într-un incediu, am studiat planul luni de zile până să dăm atacul, însă nicio secundă nu am luat în calcul pavelele alea nenorocite!“, a declarat, frustrat și resemnat, unul dintre pseudo-teroriști. „Mi-am f**** glezna rău de tot!“.

Bă, bă! Cât de cretin trebuie să fii, bă nene, să montezi mizeriile alea de pavele cu găuri, ridicate, puse de-am p**** așa și să-l mai și plătești pe ăla care ți le-a pus?!“, a răbufnit un alt atacator.

Pentru că planul lor nu s-a concretizat, cei trei nu au fost reținuți de autorități, dar în schimb au fost duși cu ambulanța la Spitalul Județean Constanța. „Trăiesc un coșmar! Nu știu ce e mai rău… Faptul că s-a ales praful de planul nostru, că mi-am rupt degetul mare de la piciorul stâng sau că am ajuns în mizeria asta de spital?!“, a declarat, printre lacrimi, liderul grupării.

De teamă că ar putea fi dați în judecată, pentru că se poate și chiar ar fi recomandat, reprezentanții mall-ului și-au cerut scuze pentru inconvenientul creat și îi invită pe cei trei să profite de reducerile penibile şi chinezăriile din magazine.

Actualitate