Întâmplarea relatată de Mihai Răzvan Moraru, s-a desfășurat în seara de 1 mai, când acesta se întorcea spre casă după minivacanță, pe drumul E85.

În această seară am oprit într-o parcare, pe drumul Buzău – București, pentru o pauză de la condus. Am urcat în mașină când am văzut că cea din fața mea, oprită și ea în parcare, a plecat. Nu am avut un sentiment ok, o bănuială, mi-a zis să mă car. Fix în acel moment am văzut oameni ieșind din pădurea de pe marginea drumului, venind spre mașina în viteză. Eram deja înăuntru și am văzut cum un tânăr era deja ghemuit în spatele mașinii.

Am blocat ușile, am plecat în viteză și am sunat la 112. Mi s-a făcut legătura la Poliție, care mi-a spus că sigur am roata înțepată și o mașină care sigur mă urmărește. Deci știau. În timp ce vorbeam cu ei la telefon, mi-a apărut în bord mesajul de pană pe spate, dreapta. Le-am dat datele mașinii și locația și mi-au spus că vin după mine“, a povestit șoferul.

Polițiștii cunosc fenomenul, dar sunt depășiți

Bărbatul povestește că indivizii erau pregătiți să atace, după modul în care au acționat și că momentul în care a suspectat că ceva este în neregulă și a decis să intre în mașină a făcut diferența, reușind astfel să scape. În cele din urmă, șoferul a reușit să ajungă la o benzinărie din Voluntari, unde și-a făcut apariția și echipajul de Poliție.

I-am întrebat pe polițiști de ce nu se face ceva, dacă tot știu situația. Mi-au spus ca patrulează pe zonă două mașini zi-noapte, dar sunt depășiți. Sunt doar 40% din câți ar trebui sa fie. Și de la centru nu se face nimic, chiar dacă se știe situația. S-a cerut patrularea jandarmeriei, dar mah ăștia sunt mai ocupați cu paza lui Dragnea la DNA și nu pot participa“, a scris șoferul.

După ce a fost preluată și de polițistul Marian Godină și publicată pe pagina sa, postarea a stârnit mii de reacții din partea utilizatorilor de Facebook, unii dintre ei povestind întâmplări similare, numărul de plângeri depuse de șoferi pentru situații similare fiind foarte mare.

Oamenii avertizează că Sinești nu este un sector izolat, în zone de pe drumurile A1, A2, Fundeni, Mamaia, Sibiu sau Carrefour Voluntari  fiind înregistrate cazuri similare de tâlhărie organizată.

Mai jos puteți citi integral postarea lui Mihai Răzvan Moraru, precum și comentariile scrise de utilizatori.

 

(Visited 748 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.