În seara zilei de miercuri, 6 iunie, Veronica a plecat de acasă în jurul orei 19.00. Ultima persoană cunoscută care a văzut-o este bunica ei, căreia fata nu i-a spus nimic despre locul în care are de gând să plece.

În ciuda numeroaselor încercări ale mamei de a o contacta telefonic, Veronica nu a răspuns la niciun apel. Abia joi dimineaţa, adolescenta i-a dat un semn mamei sale.

Mi-a transmis un mesaj în care mi-a scris scurt că e bine. Am încercat să o sun, însă nu mi-a răspuns la apeluri. De joi de la prânz numărul pe care îl avea nu mai poate fi contactat“, ne-a declarat Alina Zamfir, mama minorei.

Vineri, Veronica i-a trimis unui prieten un mesaj, de pe aplicatia Snapchat, cu locul în care se află: strada Nicolae Milescu din Constanţa, la intersecţia cu strada Nicolae Milescu.

Potrivit imaginii din satelit a Google, la momentul trimiterii acelui mesaj, tânăra s-ar fi aflat în punctul din imaginea de mai jos:

De asemenea, Veronica ar mai fi sunat un coleg de liceu căruia i-a spus că ar fi în staţiunea Mamaia.

Adolescenta are 1,65 m, părul lung ondulat, şaten închis. Când a plecat de acasă avea o bluză neagră, balerini negri, blugi de culoare albastru închis şi un rucsac din material denim.

Cei care o văd pe tânără sau care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul IPJ Constanța, tel: 0241.611.364 interior 20005.

 

(Visited 1.101 times, 3 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.