Administraţie

Au început lucrările de asfaltare în comuna Nicolae Bălcescu

Scris de 
 pe data 
27 iunie, 2023

Primăria comunei Nicolae Bălcescu a demarat o nouă campanie de asfaltare a drumurilor din comună, astfel încât întreaga rețeaua de drumuri din localitate să fie complet modernizată.

În urmă cu 5 ani, în comuna Nicolae Bălcescu nu exista niciun drum asfaltat, toate drumurile fiind de pământ sau bituminate, dar pline de gropi și șanțuri. Politica fostei administrații de a nu investi în infrastructura localității a avut un impact negativ asupra comunității locale.

Astăzi, datorită proiectelor implementate, peste trei sferturi din drumuri din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu sunt complet refăcute, iar lucrările nu se încheie aici.

Ieri a început asfaltarea străzii Vârful cu Dor, urmând a fi modernizate străzile Mihai Eminescu (parțial), Morii, Primăverii, Medgidiei, Gării și Geamiei!

De asemenea, vor fi amenajate și două parcări asfaltate, una lângă liceu și alta lângă dispensar.

„Așa cum am promis, vom scoate comuna din noroi și vom reface toate drumurile. Lucrăm la aceste proiecte și oamenii văd deja o schimbare în bine. În curând vom începe ample lucrări de asfaltare atât în Bălcescu și Dorobanțu prin programul Anghel Saligny”, ne-a declarat viceprimarul Lucian Constantin.

Actualitate